JavaScript ist in Ihrem Browser deaktiviert.

Der Funktionsumfang dieser Website ist dadurch reduziert. Um den Benutzungsumfang und den Komfort zu erhöhen, aktivieren Sie bitte JavaScript vorübergehend in den Browser-Einstellungen.
For speditører – TC Truck&Cargo®
TC Truck&Cargo® er perfekt for å optimalisere kapasitetsutnyttelsen i bilparken min.
Business solutions – løsninger for bedrifter og organisasjoner

For mer effektivitet

Bedrifter er individuelle. Derfor reagerer TimoCom fleksibelt. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for TC Truck&Cargo® som er perfekt tilpasset til dine behov. Dra nytte av individuell oppfølging, TimoCom-applikasjoner på 24 europeiske språk og mye mer:

Informasjonsgrafikk for funksjonsmåten til lukkede brukergrupper (GBG) hos TimoCom

Lukkede brukergrupper Gruppe (GBG)

I TC Truck&Cargo® har firmaer og organisasjoner muligheten til å opprette lukkede brukergrupper. De fungerer som en slags fraktbørs innenfor fraktbørsen, og er samtidig lønnsomme bedriftsnettverk. Gruppemedlemmene legger først ut sine lasteromstilbud og frakttilbud eksklusivt i GBG-gruppen før tilbudene går til den åpne delen av transportbørsen. Dermed får medlemmene i GBG-gruppen et forsprang i forhold til andre bedrifter når det gjelder tid og informasjon, og kan finne passende tilbud raskere.

TC Connect

Med grensesnittet TC Connect kan bedrifter opprette en forbindelse mellom sin egen disponeringsprogramvare og frakt- og lasteromsbørsen fra TimoCom. Kjøretøy- og frakttilbud overføres da automatisk fra det firmainterne spedisjonsprogrammet til TC Truck&Cargo®. Dermed spares tid og penger til disponeringen.

Transportleksikon

Transportleksikon – Svar rundt temaet transport

TimoCom kommuniserer på nettet

Følg oss

 
Jeg aksepterer, at denne side bruker informasjonskapsler til analyser, personaliseret innhold og reklame.