TimoCom Logo

JavaScript er deaktivert i nettleseren din.

Det gjør at denne nettsiden ikke fungerer optimalt. For å få flere bruksmuligheter og forbedre komforten, bør du aktivere JavaScript midlertidig i nettleserens innstillinger.

Pressemeddelelser Aktuell informasjon

Velkommen til TimoComs nyhetsrom. Her finner du alle aktuelle pressemeldinger til forskjellige temaer rundt bedriften TimoCom, våre kunder og hele bransjen. I vårt mediatek kan du dessuten laste ned gratis pressebilder.

Oversikt over alle nyheter

Vil du ha enda flere nyheter? Informer deg via våre aktiviteter i sosiale medier, abonner på vårt nyhetsbrev eller ta kontakt med vår pressekontakt.

Erkrath, XX.XX.2015 – For å finne passende returfrakt fra Europa har firmaet Al Pack d.o.o. siden starten av 2014 brukt frakt- og lasteromsbørsen TC Truck&Cargo® fra TimoCom. Emballasjeprodusenten er et godt eksempel på at også bedrifter med fraktgods å sende ut kan ha ... mer

Erkrath, 15.07.2015 – I 2. kvartal 2015 viste TimoComs transportbarometer en etterlengtet oppgangsperiode. Med et frakt-/lasteromforhold på 54:46 har de positive tallene fra årets begynnelse vist seg å være mer enn et blaff. Det er mange grunner til denne positive utviklingen.

... mer

Erkrath, 12.06.2015 – TimoComs TC Truck&Cargo®, Europas markedsleder innen frakt- og lasteromsbørser, har blitt premiert med BME-kvalitetsstempelet for "transportinnkjøp". Det er allerede det andre produktet til TimoCom som har fått et sertifikat av BMEnet GmbH, et datterselskap av tyske Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik ... mer

Transportleksikon

Transportleksikon – Svar rundt temaet transport

TimoCom kommuniserer på nettet

Følg oss

 
Jeg aksepterer, at denne side bruker informasjonskapsler til analyser, personaliseret innhold og reklame.